icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Kredsgeneralforsamlinger - Midtsjælland

Et - forhåbentlig - atypisk år

At de kommunale systemer ikke er brudt sammen, er forunderligt. Sådan lød en indledende konstatering i den skriftlige del af beretningen til generalforsamlingen i Kreds Midtsjælland den 10. september.

For bøvl og problemer har der været rigtigt meget af i overgangen til de nye kommuner, og det har givet masser af arbejde  til både TR’er og kredsen. Og atypisk meget arbejde med den slags løn- og ansættelsessager, der ellers har været selvkørende.

Kredsbestyrelsen konstaterede også, at selvom der endnu ikke er sket de store forskydninger ude i kommunerne, så er en række af dem i gang med analysearbejder, der tyder på, at der kan ske justeringer af de sociale  tilbud i kredsen. Ikke mindst børne- og unge-området må forventes af holde for.

På den baggrund betonede formand Jan Vium vigtigheden af at få fortalt historierne om det socialpædagogiske arbejde gennem pressen og opfordrede medlemmerne til at komme til kredsen, hvis de oplever noget, der på en god måde kan illustrere hverdagen på de sociale tilbud.

Og så er det i starten af december kredskontoret siger farvel til Slagelse og flytter ind i nye lokaler i Nørregade 8 i Ringsted.

Der blev ikke foretaget nyvalg i kredsen.

jni

Læs mere på kredsens hjemmeside her

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Kredse