icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Kredsgeneralforsamlinger - Storkøbenhavn

Politikerne skal kende virkeligheden

Økonomitænkningen trækker spor ind i det, der skulle være en praksis båret af faglighed. Sådan konstaterede kredsformand Lars Petersen, da Kreds Storkøbenhavn samlede 85 medlemmer til generalforsamling 10. oktober.

Lars Petersen karakteriserer generalforsamlingen som ‘stille’ og tilskriver det, at de fremmødte godt ved, hvilke opgaver der venter, ligesom det selvfølgelig tæller, at man på den stiftende generalforsamling sidste år udstak kursen for de første tre år af den nye kreds’ arbejde.

Men selvfølgelig handlede det om velfærd, de nye kommuner og det pres, socialpædagoger arbejder under:

Lars Petersen lagde vægt på, at Socialpædagogerne er nødt til at fortælle den gode historie om det solide arbejde, der laves af medlemmerne – men også at det er nødvendigt at sætte benhård fokus på de vilkår, det socialpædagogiske arbejde udføres under.

– Vi har masser af gode historier at fortælle, men vi opererer også i en virkelighed, som politikerne skal kunne tåle at høre om og forholde sig konstruktivt til, sagde Lars Petersen i sin beretning.

Derfor er han heller ikke i tvivl om, hvad der er hovedopgaverne i de kommende år:

– Vi skal fortsætte vores offensiv i kommunerne, og vi skal have omstillingen i vores egen organisation helt på plads, siger han og peger også på den aktuelle hvervekampagne, som en opgave, der skal prioriteres højt.

De blev valgt:

Svend Troelsen, FTR i Ballerup og medlem af bestyrelsen, blev valg til ny kasserer, idet Else Johansen efter mange år på posten har valgt at trække sig af tidsmæssige årsager.

Der var suppleringsvalg til bestyrelsen, hvor Else Johansen og Rita Malberg Slangerup blev valgt. Endvidere var der valg til suppleantposter i bestyrelse og kongresdelegation.

jni

Læs mere på kredsens hjemmeside på www.sl.dk

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Kredse