icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Bindeled

– På vores specielle område er det vigtigt med sparring med forbundet både fagligt og i forhold til arbejdsvilkår, fordi vi arbejder alene.

Lilli Bach Andersen, familieplejer, Løjenkær ved Odder. Ansvarlig for netværket for familieplejere:

– På vores specielle område er det vigtigt med sparring med forbundet både fagligt og i forhold til arbejdsvilkår, fordi vi arbejder alene. Derfor bliver netværket et bindeled eller en budbringer, der virker begge veje i den praktiske dagligdag. Og så handler det om at gøre det så godt for familieplejerne som muligt.

– I det store netværk er vores landsmøde og konference vigtige samlingspunkter, hvor vi kan udveksle erfaringer. Men vi arbejder også helt konkret. Vi har fået Falcks krisehjælp op at stå efter henvendelser fra medlemmer.

– Og vi er nu ved at udvikle en mentorordning – gerne via Socialpædagogernes kredskontorer. En mentorordning skal virke, når der ikke er brug for krisehjælp, men for den gode samtale mellem kolleger. Sådan en snak kan også sagtens foregå i de lokale netværk.

– Det er bare ikke alle familieplejere, der er med. Men det kan jo blive en udfordring at få flere med.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbund og a-kasse