icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Debat

Kære Tina, Pia, Hanne og Lena

Svar fra Kirsten Nissen og Benny Andersen

I rammer ved siden af, når I påstår, at vi ikke har prioriteret mellemledergruppen ved overenskomstforhandlingerne. Som det fremgår af eksemplerne i urafstemningsmaterialet, er det rent faktisk mellemlederne, der får de største lønforhøjelser, som følge af forliget.

Det er ganske korrekt, at mellemledergruppen får 1 løntrin samt et tillæg på 4.000 kr. årligt (2000-niveau), mens basisgruppen får 2 løntrin, men det I glem-mer, er, at et løntrin ikke er en fast størrelse.

Forskellen mellem de enkelte løntrin bliver større, jo højere man kommer op ad lønskalaen. Langt de fleste mellemledere er indplaceret i intervallet mellem løntrin 39 og 45. I dette interval udgør et løntrin mellem 6.000 og 8.000 kr. om året. For langt de fleste i basisgruppen giver et løft på 2 løntrin mellem 8.000 og 9.000 kr. området. Når man ligger tillægget på de 4.000 kr. oveni er det således mellemlederne, der kan se frem til den største lønfremgang.

Venlig hilsen
Kirsten Nissen og Benny Andersen

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Debat