icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Debat

Klap så i Kirsten Nissen

Af Kaj Erik Andersen, Medlem af Socialpædagogernes Landsforbund, Varbergvej 59, 6100 Haderslev (Modtaget d. 17.4.2008)

Jeg er rasende på min forbundsformand, Kirsten Nissen, fra Socialpædagogernes Landsforbud (SL).

En ting er, at hun i sin formandstid har forvandlet SL fra en progressiv kamporganisation, til et halehæng til den traditionelle fagforstenings tankegang.

Noget helt andet er, at hun har glemt alle gode manerer, og går direkte i kødet på de fagforeninger, der plejer deres medlemmers interesser, og tør tage en konflikt, for at få deres berettigede krav til en overenskomst igennem.

Jeg vil hermed bede hende om omgående at klappe i, og opfordrer andre af SLs topfolk, om at tage hende i skole, og se så at få udsendt en støtteerklæring til sygeplejerskerne, SOSUerne, pædagogmedhjælperne og de andre der holder kampgejsten oppe, og ikke kompromitterer fagbevægelsen, med en slatten holdning til hvad der er rimeligt at forlange, både hvad angår løn og arbejdsvilkår.

Kirsten Nissen, find det gode gamle begreb solidaritet frem igen, det var du jo så velbevandret i, da du første gang satte dig i SLs formandsstol.

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Debat