icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Deltagelse

– Vi har haft fuldt hus med over 100 deltagere på landskonferencerne, men lider under lav organisering i netværket.

Bjarne Møller, psykiatrirådgiver, Lokalpsykiatrien, Århus Kommune. Ansvarlig for netværket for sindslidende:

– Vi har haft fuldt hus med over 100 deltagere på landskonferencerne, men lider under lav organisering i netværket. Jeg har været med i ti år og ved, der skal ydes et stort arbejde, før en konference bliver spændende og inspirerende.

- Men vi mangler folk, der vil trække læsset i netværksledelsen. Jeg håber, at netværket igen bliver så aktivt, at det kan afholde landskonferencer og bidrage til den faglige udvikling.

– Indtil da fokuserer vi på deltagelse rundt omkring. Vi sørger for, at Socialpædagogerne er repræsenteret i fagrelevante arbejdsgrupper. Medlemmerne er med til at udgøre det pædagogiske perspektiv i psykiatrien, og netværket har været med til at understøtte vores kolleger ude i de mindre enheder.

– Vi vil gerne dagsordenssætte det sociale fokus og deltage i det tværfaglige samarbejde. For der er mange dilemmaer, men ingen sandheder om, hvad der er god hjælp til mennesker med psykiske lidelser. 
 

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Forbund og a-kasse