icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close

Forandringer

– Vi bruger mange kræfter på at holde os á jour på området, der er vældig forandret efter overgangen til kommunerne.

Ingelis Langgaard, konsulent, KABS, Glostrup Kommune. Ansvarlig for netværket for stofmisbrugsområdet:

– Vi bruger mange kræfter på at holde os á jour på området, der er vældig forandret efter overgangen til kommunerne. Det er lange, seje processer at få overblik på landsplan og finde ud af, hvordan vi skal agere for at kunne vedligeholde og udvikle den faglige kompetence og det vidensniveau, som er nødvendigt for at yde god rådgivning og behandling.

– Vi vil gerne lave nyhedsbreve på vores hjemmeside, men har ikke nået det endnu. Ellers arrangerer vi landsmøde hvert andet år.

– Faglige konferencer eller temamøder kræver også planlægning, men medlemmerne er glade for dem. De er specielt nødvendige nu. Vi havde 80 deltagere og venteliste til en konference om harm reduction.

– Lige nu forbereder vi temamøde i november, hvor en antropolog spørger: Hvad er meningen med behandling? Næste år vil vi gerne holde konference med fokus på unge med anden form for misbrug end de stigmatiserede.