icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
Læserbrev

Tag dog debatten

  • Af Peter Abel Gjaldbæk, forstander
  • 17-2014 /

I vores fagblad Socialpædagogen var der 17. januar 2014 en artikel omhandlende magt eller svigt, artiklen beskrev Ungecenter Portens tilgang til arbejdet med anbragte unge.

Artiklen fik psykolog Bo Hejlskov op af stolen og han beskrev bl.a. Ungecenter Portens tilgang som dårlig pædagogik og udtryk for himmelråbende uvidenhed.

I et svar til Bo Hejlskov, trykt i Socialpædagogen den 11. april 2014, efterlyser jeg en lejlighed til en åben debat med tilhørere, meget gerne arrangeret af Socialpædagogerne.

Jeg blev derfor begejstret over den mail, som jeg modtog i julis sommervarme, indeholdende en invitation fra Socialpædagogerne Storkøbenhavn. Jeg blev her sammen med Bo Hejlskov inviteret til at afholde en fælles workshop på kredsens temadag omhandlende vold/magt og arbejdsmiljø.

Stor var min skuffelse, da jeg erfarede at Bo Hejlskov havde takket nej til invitationen. Bo havde argumenteret med, at Socialpædagogerne var alt for sent ude – hans kalender var fyldt op de næste 18 måneder – og samtidig kunne han ikke se meningen med en debat, da der i hans verden ikke eksisterede et alternativ til hans synspunkter.

Øv, siger jeg bare, og kan ikke lade være med at tænke, at Bo Hejlskov enten er ualmindelig arrogant eller bare en tøsedreng, der ikke tør deltage i en åben debat.

 

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: Debat